2007-04-30

valborg!

vad är väl en bal på slottet?! Jag har just tillbringat min första valborg sen ja fyllde femton..eller nått...utan att festa och utan alkohol och utan vänner. totally alone. Men det har funkat rätt bra ändå. Jag får ju skylla mig själv lixom...dålig planering får man väl kalla det. Så jag har spenderat kvällen med att plugga! haha! kan ni tänka er...jag...Malin...valborgs drottning..hon har stannat hemma och pluggat hela kvällen! Så himla vuxet på nått sätt! haha!

Å imorgon väntar ännu en jobb dag. Men kul att jobba å få lite pengar! Så imorrn blir de till å gå upp tidigt för å gå en vända runt munken å sen plugga å sen jobba! Nice life man lever va! haha! Men men...om sex veckor e ja inte student längre..så låt mig jobba rumpan av mig nu!

*what a wonderful woooorld*

2007-04-27

I´m not alone!

Haha! i dag har ja nog pratat med den mest frustrerade människan någonsin! Men vissa personer klarar väl av singellivet lite sämre än andra! haha! Men kul är det i alla fall att vissa är så desperata att de är villiga att erbjuda i stort sett vad som helst för att man som "medmänsklig singel" ska ställa upp på dittan å dattan! Men så funkar inte riktigt lilla Malin inte! Men alltid kul å få bekräftelse! jajjamen! jag klagar då inte!

Imorgon blir det en toppendag! Det är klubb enkelt igen! Å där har jag alltid haft kul så det kan inte slå fel imorgon inte. För Emmelie och jag har en plan! Vi ska ha kul! Vi ska mingla runt och prata med nya människor hela kvällen! Planen är väl egentligen att Emmelie ska ha svinkul! Men ja säger ju inte nej till det inte! haha!

*life as it should be*

2007-04-25

Borta bra men hemma bäst!

Då har man varit iväg på en liten familjeresa! hur ska man beskriva den i tre ord tro...sömnlös, trångt och rolig! När vi kom på färjan så var ju jag ganska medveten om att hytten skulle vara pytteliten, men alla andra hade inte fattat det. Mamma fick panik när hon fick se att alla vi fem skulle sova/bo/trängas på en golvyta på kanske 8kvadrat. Varav tre kvadrat gick att stå på eftersom resten var dubbelsäng, enkelsäng å sen två enkelsängar över de sängarna! haha! Compact living!

Men det gick bra, förutom på nätterna...Jag sov med ögonbindel och öronproppar...Den här famlijen asså...pratar i sömnen, gör saker i sömnen (Philip satte sig upp å tände lampan helt plötsligt i sömnen) sen så snarkar de nått fruktansvärt. Inte lite heller...Var som en stor kör av snarkningar. Och att sova med öronproppar är ju ingen höjdare för dem som testat...jag får iaf ont i mina stackars öron...Så utan att knappt ha sovit nått så är man ganska glad över att vara hemma! Fast jag har haft det riktigt trevligt på kryssningen! ätit gott och druckit gott och bara umgåtts med hela familjen "Johansson Rautio Wahll".

Men det är som de flesta alltid säger. Man behöver komma bort för å inse hur bra man har det hemma! Å fasen vad bra jag har det hemma, ingen alls som stör mig på nätterna med snarkningar eller annat! mmmmm! Ja e riktigt glad över å vara singel för första gången på länge!

*borta bra men hemma bäst*

2007-04-23

Tysklandskryssning!

Jajjamen! Nu är det dags! Idag åker jag iväg på tysklandskryssning! Tänkte dra en kort sammanfattnings av helgen som gick. Torsdas var de klubbcaj som sagt. var la sådär, massa tjejer å inga grabbar. Fredan spenderade jag hemma å bara tog det lugnt, åt lite god mat å spanade på film. Lördan var den stora dagen! Emmelie fyllde 23!! Grattis igen gumman! Förfesten var kanon! Massa härligt folk både från Jönköping och från Skövde! Sen drog vi ut på kvällen, där gjorde väl jag helgens tabbe, gjorde en avstickare från gruppen för å partajja med en annan...Ångrar mig som fasen att ja inte hängde med till twin, jag hade haft betydligt roligare där. Men man e ju lite fattig denna månden så när ja betalat inträdet på det första stället så hade ja inte råd att gå till twin å betala för ett inträda till...men men...Ledsen och Arg blir man i alla fall när människor behandlar en dåligt och framförallt konstigt. Men är väl kanske sådant man måste stå ut med som singel?!?! Människor som inte riktigt vågar säga som det är och som får mig att känna mig som femte hjulet.

Är väl som jag alltid sagt, mitt motto i livet. "Hellre sårad av sanningen än att leva i en lögn"

Nu ska ja packa inför tysklandsresan! Ja ska ha så kul! Å ja hoppas på fint väder annars kommer ja bli sååååå sjösjuk!

*see u when I´m back in town*

2007-04-20

lite smått ångest

Ja det kan man ju kalla det. Jag har bara sex veckor kvar i skolan...sex veckor kvar av alla 15år jag har pluggat...och om sex veckor kan jag vara helt klar...kan det verkligen vara sant? vill jag att det ska vara sant? NEEEEJ! Jag vill vara student i resten av mitt liv! Få strukturera vardagen som man själv vill. Kunna sitta på piren i solen och läsa kurslitteraturen en hel dag. Kunna festa fyra dagar i veckan utan att ngn bryr sig att man ser lite sliten ut dagarna efter. Få ha sommarlov, ledigt 10 veckor under sommarn...

Nu ska man helt plötsligt bli vuxen...jobba fem dagar i veckan åtta timmar om dagen..minst. Och sedan bara ha fyra veckors semester...om du har tur...Aldrig mer jullov, aldrig mer påsklov eller sportlov...SUCK....Det enda som kan underlätta min ångest är att man förhoppningsvis får ett jobb som man trivs med. Som inte känns som ett jobb...Utan känns som ett ställe man går till varje dag för att man tycker det är kul!

Men det finns ngt som är himla gött! Å det är att jag kommer vara kvar i den här stan till minst året ut..men kanske ännu längre. Å de känns bra. För då slipper ja kasta mig in i ett nytt liv. Ja kan umgås med samma människor å partajja med samma människor å bara njuta av att vara kvar! Så ni som bor här i jönnet. Så lätt blir ni inte av med mig! haha

*dreams can be true*

2007-04-19

Att hålla sig sysselsatt...

För det första vill jag väl säga tack! Till Mli (eliten) för att hon sjöng så fint för mig i dag när ja deppade ihop lite! Du ska veta att det känns bra å höra din stämma när det är svårt! haha! speciellt i en melodi du inte riktigt kan! haha!
Jag tänkte ju ha en soft kväll med kanske lite film å mat å trevligt sällskap...men det tackades det nej till...så då satt jag å funderade..va fasen ska ja sysselsätta mig med ikväll. Plugga går ju, men vet att man inte kan koncentrera sig i dag. Så kommer det som en räddande ängel från ovan...ett sms! Det var Emmelie som undrade om ja inte var sugen på att hänga med till klubbcaj...egentligen inte råd...men man behöver ju inte spendera massa pengar inte! Räcker ju med att kunna komma in, så kanske drinkar å sånnt löser sig ändå! haha! Man e ju inte mer än tjej lixom!

Så dagen har löst sig! Jag sitter inte hemma å smådeppar inte! Ja ska till klubbcaj å skaka rumpa! Yeah! Eller...kanske inte skaka rumpa..men umgås med brats! haha! Kändes ändå bra att höra från Mli att ja inte passar in på karlssons...att hon tyckte ja var lite bättre än de som hänger där! Haha! Men vad vet ja...enda gången ja partajjat på karlssons så var ja å frida askalas! haha!

*R.I.P Sam Nuo*

2007-04-18

Miss You

Imorgon är det en känsloladdad dag. Vissa år tacklar jag den väldigt bra. Andra år tacklar jag den lite mindre bra...Imorgon får vi se hur jag tacklar den i år! Men det känns som om jag kommer tackla det väldigt bra. bättre å bättre varje år! Och sex år har ju gått! Så det kommer gå bra!

Den 19 april för sex år sedan gick min nära vän Sam Nuo bort. Vi visste det mesta om varandra och pratade timmar i telefon varje dag i mer än ett års tid. Sen en dag slutade han höra av sig...jag var självisk å trodde han bara sket i det...Att han hade tröttnat på att tjata med mig i telefon å höra tjejproblem. Jag försökte ringa honom, sms:a...Men nummret hade upphört. Tänkte att han kanske missat nån räkning så jag skickade till slut ett brev.
Några veckor senare får jag tillbaka ett brev. Från Perstorps begreavsningsbyrå som förmedlade till mig att Sam hade gått bort....

Han var på väg till jobbet den morgonen...en bil i motsatt riktning körde om och misstog sig i beräkningarna...han frontalkrockade med Sam. Den enda positiva nyheten i allt var att det gick enormt snabbt och att han antagligen inte hann känna någon smärta.

Imorgon hoppas jag på att vara sysselsatt! Och det är trots allt 6 år sedan...Jag ligger inte och gråter längre. Men jag skänker honom många tankar just kring den 19 april.

Så detta blogginlägg vill jag på nått sätt visa att "Du finns fortfarande i mitt hjärta och i mina tankar! Saknar dig och våra samtal!"

*sanningen e det bästa man kan ge en annan människa*

2007-04-17

lite kul i PS

Vi fick lära oss att klippa å klistra i Photoshop i dag! Man ser kanske inte så jättebra på den här lilla bilden men! Jag ligger iaf i knät på dem! De ni!

har varit jätteeffektiv i dag! Har hunnit med en massa uppgifter! Analysen e klar, black and white uppgiften e klar, dokumentären klar, förberedelserna inför intervjun imorrn e klar! Så himla gött! Life goes on!

nu blir det en ensam tv-kväll igen..lite trött påt nu..men men...sånnt e livet ibland som singel! Inget å göra åt!

*hugs and kisses*

jag blev så glad!

Idag när posten kom fick jag något extremt ovanligt, men något extremt kul och som gjorde mig så otroligt glad! Det är då man vet att vännerna finns! Å det är då man vet hur betydelsefullt det är att höra av sig på lite speciella sätt ibland!

Jag fick ett personligt handskrivet brev! Det har jag inte fått på evigheter! Vykort får man ju ibland. Men personliga brev! det är sällan de...Tänk vad mycket roligare det är att få ett handskrivet brev istället för ett trist mail! Tack Adam för att du "made my day!" Och jag ska helt klart bli bättre på att skriva handskrivna brev jag med! För shitt vilken värme det gav ifrån sig!

*social abstinens*

2007-04-16

sista sommardagen

En underbar dag! Solade på bakgården i morse! Upptäckte att bakgårdens gräsmatta e full med småkryp så jag la mig platt på bordet som hyresvärden har ställt ut till oss! Det fick bli min solplats! En liten bit upp från alla äckliga småkryp på marken! haha! grannarna tittade lite snett på mig! Men den bjuder ja på!

Dagen fortsatte i skolan...några i klassen hade klagat som fan på förra uppgiften vi gjorde så föreläsaren strök den...blev så jävla arg. Där hade ja suttit å gjort uppgiften helt jävla seriöst...men inte får ja nått för de...arg! Så nu måste man göra om den...å som föreläsaren sa " nu får alla samma chans" men de hade vi la för fan första gången vi gjorde uppgiften med elle? Åh...dessa gnällspikar ska väl inte komma å förstöra för dem som faktiskt gör uppgiften...men men...nu tänker ja inte gnälla mer över det...ever!

Sen blev de piren! jihoooo! Solade ännu mer å pluggade en hel del med! Mli smörjde in sig i "svart på en kvart" å sen luktade det som vi solade i en tallbarrsskog! Härligt! mmmm! Efter några timmar å nån glass senare så drog man hem...magen kurrade å mli skulle shoppa vattenpipa! And by the way...vättern e inte varm asså!

Hemkommen...gjorde en uppgift direkt när ja kom hem...så ska bara se till att lämna in den med! Sen fick vi ju en hel del fler uppgifter i dag så..ska la ta tag i dem med i veckan! Så ja får bra betyg i den här kursen med! Nu sitter ja å e så jäkla chokladsugen, glassugen, godis i ren allmänhet! MMmm! Men men...jag ska vara stark..ska hålla mig ifrån godiset i dag...å klarar ja det i dag! Då klarar jag det imorrn! hehe! Nä nu börjar man känna sig lite ensam igen...för många ensama kvällar på en rad e ingen höjdare asså...men vad ska man göra...kan ju inte tvinga folk å vara sociala med mig!

*åsså var sommaren borta igen*

2007-04-15

inga spindlar kvar i lägenheten

Då har man storstädat hela lägenheten då! Så nu ska det förhoppningsvis inte finnas ett enda kryp kvar! ska se till å slänga dammsugarpåsen med ngn dag...så ja e säker på att alla kryp e borta...uch...blir äcklad bara av å tänka på dem...uäck...men men, en positiv nyhet är ju att David å Kim bor nära...min spindeljour!

Annars har ja jobbat i dag...riktigt pissigt. så himla fint väder ute åsså står man inne å småfryser för att det är AC på högsta....allas om kommer in har sett så bruna å lättklädda ut...men men..enligt smhi så kommer det en dag imorrn med med toppenväder! Så då ska här solas minsann! Ngn som vill hänga med så säg bara till! Då kan man ta med beachbollen!

Nu ska här hoppas ner i myskläderna efter en härlig promenad på denna underbara sommarkväll. Så får vi se vad som händer...en tv kväll lockar fett! Ja just det ja! Grattis Philip på 13 års dagen!

*många frågor...inga svar*

2007-04-14

jag hatar det, hatar det som fan!

Haft en underbar dag i solen med Alexandra. Kommer hem, jättekissenödig...men vad möts jag av inne på min toalett? Inne på min privata toalett? En stor jävla spindel...
Jag hatar å bo ensam
Jag hatar å inte ha nån som kan ta de där jävla krypen åt mig
Jag hatar spindlar
Jag hatar att ja e så jävla rädd för dem
Jag hatar att ja får sån jävla panik att ja störtlipar å darrar i hela kroppen
Jag hatar att ja fortfarande e kissenödig å vägrar gå in på toa
Jag hatar att det känns som om jag har tio spindlar på kroppen
Jag hatar att det är så jävla jobbigt
Jag hatar det...
En jävla positiv nyhet e i alla fall att ja faktiskt, på egen hand, gjorde mig av med den stora spindeln...Hade den varit ännu större hade ja inte gått i närheten...men nu hämtade ja dammsugaren å sög upp den...
Jag hatar att spindeln ligger i min dammsugarpåse och att den säkert kan komma ut å gära hämd åt mig när ja sover...
Fan vad ja hatar att ja ska va så jävla rädd...Å framför allt att ja måste handskas med dem själv. Livet e mycket lättare med nån i närheten, som kan ta krypen åt mig...så kan ja få springa i väg å gråta å darra i nån minut utan att behöva ta på dem....Uäck...jag ryser i hela kroppen...
Vart fan kom spindeln ifrån...uch...Nu blir de storstädning...helt klart...

2007-04-12

Partyonsdan

Hägg och Micke var i stan och hälsade på! Då var vi ju självklart tvungna att partajja tillsammans! Det var så kul att träffa dem igen! kändes nästan inte som om de varit borta...För er som inte vet så pluggar de sista terminen i england...Förfesten blev riktigt lyckad tycker ja...den var lite för kort bara! Haha! Men de e de ju alltid! Det blev vi på bilden åsså Emmelie å Ellan! Ett härligt gäng!

kåren var som vanligt helt galet! Blue crew..de som jobbade på kåren på kvällen..var alla utklädda till påskakärringar! haha! Det var en vacker syn de! Å det var massa folk som vanligt som partajjade loss hejdlöst! Å i dag mina kära vänner har ja inte varit bakis alls! Så himla najs! Det galnaste var att en utbytesstudent firade sin 21 års dag på kåren igår...hon spenderade den på kårens toa...varenda gång ja gick på toa så stod hon fortfarande kvar där..stackarn. Inte kul å supa sig så redlös att man måste spendera hela kvällen på toan.

By the way, lägger upp korten från igår på www.pixbox.se mitt namn där e "mallans"

*over and out*

2007-04-11

Smickrande, men nej tack!

Jahapp...då har man blivit erbjuden en trekant av ett främmande par....trodde inte att svenskar höll på med sånnt. att par raggar på folk tillsammans...shitt...ja har nog aldrig gapat så stort...Trodde aldrig en sån grej skulle hända mig..men så gjorde det de. Å då tänker man lite till..vad är det mer man aldrig tror ska hända en..kanska ska förbereda sig på sånnt så man vet vad man ska svara om de dyker upp! "Smickrande men nej tack"

Ikväll blir de utgång å ikväll åker kameran med igen! Så räkna med att de läggs upp på pixbox imorrn! Den har ju inte davids ficka att färdas hem i ikväll så ja har sett till att ja har brallor med fickor på mig! Najs va! Förhoppningsvis får jag med mig den hem...men planen är att vara rätt lagom ikväll..för ja funderar på att chocka alla med att gå runt munken halv sju imorrN! hahaha! de vore nått! Eller chocka alla..e la inte så många som kan bli chockade av det...men finns ju en person som inte tror ja fixar det! Men men..börjar ju inte förens ett imorrn så ja ska i vilket fall som helst gå runt sjön innan ja börjar.

*let the party begin*

2007-04-10

det är kul att vara singel!

Det är temat till min examinationsuppgift i digitalbild...och det här är resultatet. Kan ni se att det är kul att vara singel i bilden?! Hmm...njae...kanske inte om man bara tittar på den som en oventande icke kommunikatör! Men om man tyder alla små detaljer i bilden så kommer du nog komma fram till att grabben e singel..å att det är kul! Han har ju askul ser du väl! haha!

Tack igen Gustav för att du ställde upp som fotomodell! Du gjorde det asbra! utan dig hade ja inte haft en bild! Nästa gång kanske vi ska sattsa på en movienight!?

*påsklov från kvällskursen!*

2007-04-09

Tänker på dig

tänker hoppas och tror!
Alla mina tankar skänk ikväll till Julia! Hoppas du känner dem min lilla ängen så du är stark å klarar alla motgångar! Önskar jag kunde underlätta för er, hade ja haft pengar och tid hade jag hjälp till med flytten..men tyvärr har ja inget av det! Men ja kommer ner sen efter nästa löning å hälsar på er!

Saknar er och tycker jättemycket om er!

Det hänger på viljan!

Nytt liv börjar i dag efter påskens ickefestande! haha! Ja hade ja partajjat loss hela helgen så hade ja kanske haft en anledning å starta ett nytt liv..men nu var det ju inte så. Jag ska bara lägga i en högre växel i mitt nya sundare liv! Nu blir de promenad varje moron plus extraträning med emmelie!? Å sen nyttig mat...eller nyttig å nyttig..orkar inte tänka på kalorier å allt sånnt där..men tanken e iaf att ja ska ha halva tallriken med sallad å resten mat...å gärna lite mindre portioner då! Synd att man inte e totaldeppig, mycket enklare att äta lite då...men man får se det positivt! Mycket roligare att vara glad! Så nu hänger det på viljan..å viljan finns där! Nu ska den här kroppen in i sin bästa beachvolleyform ever! haha! Eller ever...hmm..njar..nästa år..då kommer den vara bäst! För det här kommer ju inte vara en vårträning som tar slut till sommaren, nej nej...den kommer fortsätta! Så sommar 2008! Då jävlar! Då ska ja köpa mig en sån där riktigt snygg bikini som enligt vissa inte passar sig på en sandstrand i Jönköping...Men i gbg eller sthlm passar den nog hur bra som helst!
måste ändå trycka lite på att de e rätt gött att jag inte har partajjat loss som fasen i helgen, kanske var tur att ja blev sjuk...Kanske gjorde mig mer gott än ont!

Ikväll kommer ja äntligen få mitt kort på den lyckliga singeln...hoppas bara att korten blir så bra som jag vill att de ska bli! Sen kommer ja sitta å pyssla med det nån timma eller två å sen fixa till alla inlämningsalternativ som skall finnas. Uch...det kommer ta tid...Men men, huvudsaken e ju att det blir gjort!

Imorrn blir en hektisk dag föresten. Shitt. Ska vara i skolan vid nio enligt schemat, men ja måste ju lägga in min uppgift innan dess så ja får la vara där vid halv nio...Å eftersom ja lever i mitt nya ordentligare liv så kommer ja gå upp vid halv sju å gå ut å gå! Å sen har ja föreläsningar till seeeeeeent...e la hemma vid halv åtta som vanligt...kvällskurs varje tisda...en positiv nyhet e ju att kursen e kul!

Vill passa på att tacka med! Tack Mamma för all mat i kyl å frys! Tack pappa för att du räddade min fickpeng denna månaden! Tack Henke för att du kan lösa mina problem å hjälpa mig å se dem i en killes POV. Tack Tezzan för att du har tagit med dig min scarf till mammsen! Nu kommer ja äntligen snart få den!

*some nights are more perfekt then others*

2007-04-08

Påskafton & påskdagen

Mitt livs första påskafton som inte bestod av fest. Men jag hade det trevligt, mysigt, härligt och kul ändå! Glad Påsk till er alla, hoppas ni fick många ägg...jag fick tre! Två med godis å ett med money! Tack tack för dem!

Idag har mammsen å pappa-anders varit här på besök å tagit lite hand om en lite krasslig malin. Alltid mysigt! Ikväll då, blir de fest eller mys...hmm...det är den stora frågan. Ja har ju inte direkt tänkt festa loss om ja nu festar...Å sen kom ja på att ja ska på företagsfest på tisda så ja ska nog ta de lugnt å krya på mig lite...så blir nog planen tror ja!

*Även ett dåligt vin smakar gott efter ngra glas*

2007-04-06

långfredan

Morronen spenderades med att städa iordning innan pappa å julian å adrian kikade förbi. Sen kom dem intrippandes vid elvasnåret och Adrian gick nog på socker för han var inte still en enda sekund på heeela dagen! haha! Julian däremot var lite mer vuxen av sig! Men de e söta! Drog med pappa till jobbet å gjorde så han shoppade en helt ny outfit! Jeans, t-shirt och tröja! Assnyggt blev de! Kul att kunna hjälpa till! Sen blev de en kortis på apoteket för å fylla upp sjuklingens medicinskåp! haha! Lunchen spenderades på stans bästa pasteria! Men det vi alla åt var deras gooooa pizza..onyttigt värre men guuu va gött!

Sen blev de en liten åktur runt i jönköping, vi åkte blandannat förbi pappas gamla studentlägenhet och sen även elmia...å ja säger då de...Vad ska ja där å göra?! Massa bönner å raggers som spanar bilar å motorer...neeee...även om ja bara skulle gå dit för å spana killar så finns de fasen inga i min smak där å spana...med vissa undantag då kanske! *fniss* ska ju inte dra alla över en kant...Finns ju de som e i min smak som diggar bilar med! Men var så otroligt självklart att det enda man såg när vi åkte förbi var bönner, raggare å andra allmänna looosers! Haha...shitt, ja nu lär ja ju få arga blickar på mig på stan efter att ha utryckt mig så där klumpigt. Men de bjuder ja på! Ta nu inte illa upp johan å david å alla andra som ska dit... :) Vi åkte även förbi värsta coola lekplatsen! Å ja blev så barnsligt sugen på att få åka släng-gunga å andra roliga saker som man inte gjort sen man va lite. Kan inte nån hänga med mig på detta på fyllan nån gång? För nykter lär man väl inte kunna med! haha! EVA!! vad säger du?! En favorit i repris?!?!

Ikväll skulle ju egentligen champagnen flöda å popcornen poppa! Men så finns varken tezzan, hanna, sara, madde eller mamma eller ja..nån som e intresserad här! haha! Så de blir ingen champ å inge poppisar...Det är lögnens pris som sänds ikväll! Klockan 21:00 på svt! Å den har ja mina kära readers varit med å spelat in! Så jädra häftigt de ska bli å se slutresultatet ikväll! Å ja hoppas att ingen hindrar mig ifrån detta...för ja vet att vissa e väldigt partysugna, dels ja själv...men förfesten kommer vara framför svt...så e de bara!

Inatt fick ja ännu ett samtal! halv fem kom det! Å denna gången var de en tjej som ville ha sällskap hem! haha! Men ja sov å kommer fasen inte ihåg vad ja sa eller vad hon sa det enda ja vet är att hon sjöng för mig att hon går vägen fram i hennes stad...ja jag vette fasen..fyllesång är den bästa!

Imorgon e de jobb som gäller igen! Å ja ska jobba till stängning..sen kommer del två på filmen å ännu mera fest hoppas ja på!

*I´m saved, so don´t come and rescue me*

2007-04-05

skärtorsdagen

Började med tvättid i morse...fortsatte med jobb från 12 - 20 med ett tungande huvud! Sen kom ja hem vid tio i nio, satte mig i soffan å här sitter ja nu! Så himla härligt å få vila huvudet mot soffryggen! Å de var min otroligt spännande dag....de ni!

Å inga påskakärringar ha ja sett på heeele dagen.

*once upon a time...*

2007-04-04

fnisselifniss

För er som kanske inte reagerat på förändringen på min blogg så kanske ja ska förtydliga den lite för er. Innan stod det "Charmig - my way back to hapiness" eller ngt liknande...Å sen under stod det "från att ha blivit hjärtekrossad till att känna lycka igen" Eller nått liknande, kommer inte ihåg ordagrannt! Om ni då har märkt den förändringen, eller ser den nu när ja påpekar den! Då förstår ni att ja mår prima! Och att bloggen inte längre handlar om att bli lycklig igen...för ja e lycklig igen. Lycklig singel! De trodde ni inte ja kunde bli va! haha!

Vad händer i Mallans liv då?! Inte mycket eller kanske lite!! Hade en helmysig filmkväll igår hos david å kim...såg epik movie...hmm...väljer att inte kommentera filmen! Imorrn blir de till å jobba! JIppi!! Pengar pengar pengar!! Sen så kommer pappsen på besök på freda å sen om de hinns med ska ja fota gurra på kvällen! lörda jobb igen å förhoppningsvis fest på kvällen...Sönda antingen fota gustav om pappa stannar länge på freda...Annars blir de kanske movienight istället! Men ja lovar, kommer blogga om allt detta! Trust me!

*next time!*

2007-04-03

red as in red


förbryllad

Här har man gått upp tidigt flera mornar i rad å gått och sprungit runt munken...men i dag när man ställer sig på vågen..vad händer!? Ingenting...What is its problem?! Well well well...I aint givin up that easy...Så snart ska ja ut på en liten promenad till...!

*beach 2007 here I come*

2007-04-02

Lögnens pris - se eftertexten!


Stod där å kände efter...trots att det var 20grader i solen å 12grader i skuggan så var det jävligt kallt..det blåste som fasen å blåsten kändes som minusgrader..brrr...så det blev inget dopp för lilla Malin i dag inte..nope.


Så vad händer annars i veckan gör mig då. Absolut ingen aning. Trodde jag visste för nån timma sen eller två...men ack så fel ja hade :) Men det blir väl en pluggande vecka tror ja. har ju examinationsuppgiften som ska in efter påsk...Så behöver ju fota den å fixa å trixa. Sen e de ju PÅSK!! Å vad händer på påsk i år?! Jo de ska ja tala om för er!!!


På långfredagen och påskafton så kommer den tvådelade långfilmen "lögnens pris" att sändas. Och det är ett måste, i alla fall för mig, att se den. Å den ska spelas in med! För i eftertexterna finns mitt lilla namn med! hihi! Min praktik var på svt fiktion och jag var med under inspelningen till den filmen! Hur himla coolt som helst! Det ska bli så grymmt kul att se hur slutresultatet blev. För när man väl står där på inspelningen så är det grymmt svårt att föreställa sig hur det kommer att se ut färdigklippt med ljud till. Men jag har spanat på trailern och det kan nog bli bra. Synd bara att jag har reality feelings om vissa av skådespelarna bara...uch...vissa gillar ja enormt mycket och vissa andra...så tror nog jag kommer störa mig på en viss person under filmen, men hoppas den personen gör ett sådant bra jobb att ja glömmer bort det.
*livet går inte alltid din väg*

telefonjour för fulla personer!

Haha! Kom just ihåg att Mli ringde i natt, ja hörde inte alls vad hon sa å hon hörde nog inget heller för de va ett jäkla liv i bakgrunden! Lite kul att det inte går en enda helg utan att ngn ringer mig mitt i natten! Å det e olika personer varje gång! haha! Fast har ju några stammisar på telefonjouren i alla fall! Men ibland ringer de lite otippade personer! Å de e glada, arga eller ledsna...men den gemensamma faktorn är att de alla e fulla! Måste erkänna att när min telefon ringer mitt i natten, då tänker ja aldrig "åh shitt nu har de nog hänt ngt" Utan jag tänker "undrar vem de e som e full å pratglad denna gången" Tänk vilken shock ja kommer få när de väl ringer ngn från ett sjukhus ngnstans...

Hoppas det var nått riktigt kul du tänkte berätta för mig i natt MLI! Å hoppas du kommer ihåg de så du kan dra historien en annan gång! haha! Hoppas du har de kul i sälen!

*I picture you, in the sun*

Upp till bevis!




Idag är det megafint väder. När ja vaknade vid nio var de redan 12grader i skuggan. Å efter min morronpromenad var de 20grader i solen! Rätt goa temperaturer enligt mig! Så i dag tänkte jag ta tag i saken. Årets första dopp! Vad sägs om de. Kommer vara svinkallt, men sååå värt de! Ja hoppas bara att ja inte bangar när ja väl ska hoppa i! Haha! Kommer väl kort sen på antingen en bangande malin eller en blöt å frusen malin!

Föresten! Om de e fler som e på att ta årets första dopp med mig så e de bara å haka på! JA tar doppet efter fyra när min föreläsning e slut!

*just do it*

2007-04-01

Vilken härlig söndag!

Dagen började med att jag vaknade förståss! Å ja vaknade utan baksmälla å helt pigg! Härligt härligt! Visste om att Mamma å Anders skulle komma så drog en liten snabbis-städning innan ja gick ut å satte mig i sooolen! Det är ju så härligt å känna att solen faktiskt värmer! Sen hälsade jag på Hugo som vanligt! Han kommer alltid förbi å säger hej å hoppar runt som en galning å tuggar cigg å snus å skor! haha! Men söt är han i alla fall! Hugo är då Cissi å Pärs hund!

Mamma å Anders kom vid halv ett snåret och vi gav oss iväg till A6, mamma skulle köpa en jeanskjol. Sen kom vi till dagens höjdpunkt! ICA Maxi!! Mamma och Anders shoppade mat till mig, de e så snälla! Vad skulle jag göra utan dem?! Svälta... Så nu är min kyl å frys uppfyllda så nu kommer ja nog klara mig i mer än en månad, i alla fall i frysväg..kylvaror håller ju dock inte så länge...men men...de går ju å köpa lite mer sånnt! Så nu finns de mat i huset...lite farligt kanske. Men ska ha pli på mig. Har ju typ levt på köttbullar å fiskpinnar som har varit det enda ja haft i frysen under de senaste dagarna..så känns så himla lyxigt å ha lövbiff, blandfärs, schnitzel, kyckling å massa annat gott! TACK mamma och anders!

Efter shoppingen så hjälpte jag mamma att färga håret, både färgade hela håret och gjorde sen slingor. Blev riktigt bra faktiskt! Ja e duktig! haha!

Nu på kvällen e de fortfarande soligt ute å 13grader i solen! härligt härligt! Synd bara att ja inte pallar å dra mig till piren ensam för å njuta av kvällssolen. Ska ta å äta lite färdiggrillad kyckling som mammsen köpte till mig! Helst skulle man ju vilja äta den utomhus på en picknickfilt tillsammans med en kille å en vinare! Men nu har ja ju inte sån tur! Så de blir till å äta den inomhus istället!


Ah just de ja! har bokat in en fotomodell nu till examenuppgiften! Kommer bli så hiiimla bra! Tack Gustav!


*new start*